Політика ТОВ “МАСТЕР СПАЙС” в галузі СМБХП

ТОВ МАСТЕР СПАЙС”  є прямим імпортером в Україну натуральних спецій, сушених овочів та трав. Наразі ми співпрацюємо з такими країнами: Індія, Єгипет, Китай, Німеччина, Бельгія, Шрі Ланка, Мексика та ін. Крім того, ми здійснюємо виробництво спецій на умовах співпраці за договором переробки давальницької сировини з ТОВ “Екорганік”.

Щоб забезпечити належну якість, ми намагаємось співпрацювати переважно з Компаніями, які мають на своїх підприємствах впроваджену Систему Менеджменту Безпеки Харчових Продуктів, що підтверджено відповідними сертифікатами.

За період свого існування, підприємство закріпило за собою репутацію надійного постачальника, на складах якого завжди є необхідна продукція належної якості. Ми постійно вдосконалюємо свою діяльність і прагнемо забезпечити вимоги клієнтів та контролюючих органів щодо дотримання принципів Системи Менеджменту Безпеки Харчових Продуктів.

Цією політикою ми заявляємо таке:

  • Ми зобов’язуємось виконувати вимоги законодавства і нормативні вимоги з безпеки нашої продукції.
  • Ми прагнемо бути надійними і постійним постачальником для кожного споживача.
  • Для подальшого цілеспрямованого росту і вдосконалення діяльності, ми впроваджуємо на нашому підприємстві Систему Менеджменту Безпеки Харчових Продуктів, що відповідає вимогам Стандарту ISO 22000:2018. Ми будемо постійно підвищувати ефективність і результативність СМБХП на основі регулярних переглядів і контролю цієї системи.
  • Для зосередження зусиль працівників підприємства, ми встановили Мету у галузі СМБХП на відповідних рівнях підприємства.
  • Мета у галузі СМБХП має вимірні показники і часові проміжки, час від часу Мета буде переглядатись.
  • Ми зобов’язуємось постійно визначати, оцінювати і контролювати всі види ризиків, а також забезпечувати і покращувати захист від всіх виявлених ризиків.
  • Постійне навчання, підвищення кваліфікації персоналу, обмін досвідом і удосконалення управлінських та експлуатаційних навичок.
  • Ми будемо спонукати постачальників до впровадження системи безпеки.

Ми впевнені, що будь-який недолік  можна попередити та/або контролювати за допомогою СМБХП спільно з активною участю персоналу підприємства. Це є безпосереднім обов’язком всіх керівників та персоналу підприємства.

Ця заява про Політику розповсюджена на всіх рівнях підприємства. Весь персонал виконує свої зобов’язання і використовує свою владу чітко у відповідності з правилами, встановленими СМБХП.

Related Posts
Telegram
Telegram