slide5

ми завжди раді взаємовигідній співпраці!

+Загальні умови співпраці

 

При великому гурті. Особливі умови. Можливі великі знижки та відстрочення платежу, безкоштовна доставка.

При дрібному гурті. Знижки для постійних клієнтів. Безкоштовна доставка зі складу по Києву. Умови оплати обговорюються індивідуально. Можлива розфасовка великого мішка в мішки меншого об’єму по 3-5 кг. У цьому випадку Ви оплачуєте вартість пакування (1 грн/мішок) + послуги з розфасовки 1 грн/кг.

Купуючи в роздріб. Якщо Ви хочете придбати спеції на вагу – ми можемо виконувати фасування спецій у мішки по 3-5 кг. Ви можете замовити щонайменше 3 кг однієї позиції, при цьому мінімальна партія закупівлі – 9 кг збірного асортименту. Ціни при продажі спецій, прянощів, і сушених овочів на вагу будуть на 20-30 % вищі за гуртові, що у прайсі, і залежатимуть від загальної кількості та виду куплених спецій. Робота по передоплаті. При цьому, при покупці в роздріб ми не можемо обіцяти Вам безкоштовну доставку. Вам потрібно буде або самостійно забрати замовлення зі складу, або погодити графік і маршрут роз’їздів нашого водія по місту, щоб забрати замовлення в зручнішому місці. Надсилання роздрібного замовлення до іншого міста – через службу доставки також за погодженням графіка водія. Оскільки дана форма роботи, а саме продаж у роздріб, не є для нас основною – у низці питань, які стосуються часу, Вам доведеться підлаштовуватися під нас.

ВИРОБНИКАМ
Ми зацікавлені у співпраці з виробниками натуральних спецій, прянощів та сушених овочів. Просимо надсилати Ваші пропозиції через форму зворотнього зв'язку на сайті.
КОЛЕГАМ
Ми також будемо раді співпраці з нашими колегами, насамперед на умовах бартерного обміну. Цікавить співробітництво з прямими постачальниками натуральних спецій та прянощів, сушених овочів.
КЛІЄНТАМ
Найкраща форма співпраці – коли ми знаємо Ваші потреби. Це дає нам можливість чіткіше формувати склад насамперед з урахуванням потреб постійних клієнтів та своєчасно забезпечувати Вас необхідними позиціями товару на взаємовигідних умовах.
Related Posts
Telegram
Telegram